BMW намагається повернути собі статус лідера в області електромобільності. В рамках серії оголошень про останні продукти німецького автовиробника компанія BMW представила нову сміливу концепцію електроскутера: Motorrad Definition CE 04.

Читайте Знай в Google News!

У справжній концептуальній формі компанія не опублікувала жодних специфікацій і не сказала, чи перетвориться він на справжній мотоцикл, який люди зможуть купити, і коли це станеться. Але BMW заявила, що її мета- "перевизначити сегмент скутерів" - і ви не можете зробити це, не запустивши щось у виробництво.

Зокрема, Motorrad Definition CE 04 має дизайн прямо з роману Вільяма Гібсона. Подовжений низький кузов і піднімається по діагоналі передня частина повністю відокремлюють від звичного нам самоката. Батарея (розмір невідомий) плоско лежить в нижній частині кузова, створюючи більше місця для зберігання. Наприклад, шолом можна заховати в потаємному відсіку під сидінням.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Німецький автовиробник багато працював над створенням цілого ряду двоколісних транспортних засобів з батарейним живленням. У минулому році компанія представила Motorrad Vision DC Roadster, концепт електричного мотоцикла, який виглядає так само близько до дорожнього, як майже все, що компанія показувала раніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony привітала Microsoft зі стартом продажів Xbox Series. Дивно, що дві конкуруючі компанії зберігають порівняно хороші відносини.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення YouTube Music отримав велике оновлення, яке пропонує користувачів аж 8 добірок, грунтуючи на їх перевагах. Схоже, алгоритми працюють куди краще, якщо порівнювати зі Spotify.

Також Знай.uа повідомляв, експерти з DxOMark вже оцінили якість і можливості камери iPhone 12. Правда, оцінку вони свою не назвали, але це лише питання часу.