Було трохи дивно, що Apple продавала і 13-дюймовий MacBook Air, і 13-дюймовий MacBook Pro одночасно. Однак, рівень подиву піднявся на нову планку, так як нові ноутбуки Apple за 999 і 1299 доларів здаються майже ідентичними, якщо дивитися за межі вигнутих по-різному кадри. У них той же процесор M1, ті ж параметри пам'яті і сховища, ті ж порти і дуже схожі екрани.

Читайте Знай в Google News!

Найбільша відмінність між ними-це кулер для охолодження системи.

В основному це те, що відбувається з новими MacBook Air, MacBook Pro і Mac mini на базі Apple M1, як Apple підтверджує The Verge. У кожного комп'ютера точно такий же процесор, який теоретично може працювати з однаковою швидкістю, але вентилятор в MacBook Pro і Mac mini дозволяє їм довше підтримувати максимальну продуктивність.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony привітала Microsoft зі стартом продажів Xbox Series. Дивно, що дві конкуруючі компанії зберігають порівняно хороші відносини.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення YouTube Music отримав велике оновлення, яке пропонує користувачів аж 8 добірок, грунтуючи на їх перевагах. Схоже, алгоритми працюють куди краще, якщо порівнювати зі Spotify.

Також Знай.uа повідомляв, експерти з DxOMark вже оцінили якість і можливості камери iPhone 12. Правда, оцінку вони свою не назвали, але це лише питання часу.