Як повідомляє MacRumors, перші результати тестів для Mac з процесором M1 були отримані на Geekbench. Повідомляється, що чіп належить одній з нових моделей MacBook Air.

Читайте Знай в Google News!

Судячи з тесту, ноутбук від Apple дійсно отримав потужний процесор, який перевершує навіть топові ноутбуки попередніх версій.

Згідно з Geekbench, новий MacBook Air з M1 набрав 1687 балів для одноядерних систем і 7433 балів для багатоядерних процесорів. Також перевірка підтвердила, що процесор M1 має базову частоту 3,2 ГГц і перевершує всі iOS по продуктивності.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Він також перевершив всі доступні Mac, коли мова йшла про одноядерну продуктивність, включаючи висококласний 16-дюймовий MacBook Pro. MacRumors не стверджує, що мова йде тільки про продуктивність процесора, і що 16-дюймовий MacBook Pro все ще може безроздільно панувати, коли справа доходить до продуктивності графічного процесора.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.