У WhatsApp додана нова кнопка "Покупки", яка спростить клієнтам пошук каталогу компанії. Ця кнопка дозволить користувачам побачити, які товари або послуги пропонує конкретний бізнес. WhatsApp заявляє, що нова кнопка спростить для компаній виявлення своїх продуктів, а це, в свою чергу, може допомогти збільшити продажі.

Читайте Знай в Google News!

За даними WhatsApp, понад 175 мільйонів людей надсилають повідомлення до облікового запису WhatsApp Business щодня, а понад 40 мільйонів людей щомісяця переглядають каталог компаній, у тому числі понад 3 мільйони в Індії. В Індії WhatsApp має понад 400 мільйонів користувачів, і компанія тільки що запустила систему Payments на базі Unified Payments Interface (UPI).

WhatsApp повідомляє, що ця нова кнопка покупок доступна по всьому світу і замінить кнопку голосового виклику в корпоративних акаунтах.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Для WhatsApp інтеграція покупок на платформу-наступний великий крок. Як показано на відео нижче, WhatsApp в кінцевому підсумку сподівається стати універсальним місцем для покупок, де користувач може перевірити продукт, написати продавцеві, в кінцевому підсумку купити продукт і здійснити оплату за нього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.