Замовлення на новий iPhone 12 mini почали надходити для клієнтів, і команда iFixit провела розбирання моделі для ЄС і США, щоб з'ясувати, як Apple вдалося включити обладнання 5G і звичайні компоненти iPhone в компактний гаджет.

Читайте Знай в Google News!

Перше, що ви помічаєте, дивлячись на внутрішні зображення, - це менша батарея в mini, яка, на думку iFixit, напрочуд добре порівнянна з аналогічними моделями iPhone - 8,57 Вт/год.

Taptic Engine, динаміки і кільце MagSafe включені в мініатюрну версію для економії місця. Але Apple вдалося встановити камеру того ж розміру, що і в інших моделях iPhone, але це позначилося на розмірі акумулятора.

iPhone 12, gizchina

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Міні-камера оснащена тими ж ширококутними камерами ƒ / 1,6 і надширококутними / 2,4, що і в iPhone 12, як показує розбирання.

В цілому, iFixit виявив, що iPhone 12 mini дуже схожий на своїх великих побратимів: "iPhone 12 mini - це маленький телефон з великими амбіціями. Ми здивовані тим, наскільки знайомий внутрішній пристрій у порівнянні з іншими iPhone цього року, враховуючи різницю в розмірах між ними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.uа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.