Ходять чутки, що Apple працює над новими навушниками-вкладишами протягом багатьох років, і ми, можливо, тільки що отримали неясне уявлення про те, як вони виглядають, завдяки значку, знайденому в першій бета-версії розробника iOS 14.3 від 9to5Mac.

Читайте Знай в Google News!

На відео показано, як збільшувальне скло ширяє над значком навушників. Цікаво, що збільшувальне скло також проходить над рюкзаком і валізою, які були б ідеальним місцем для зберігання, за чутками, трекерів Apple Tile-like. І той факт, що відео, як повідомляється, знаходиться в додатку Find My, припускає, що воно може допомогти вам знайти як навушники, так і трекери.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Новий значок навушників в iOS 14.3 - не перша наша попередня версія того, як вони можуть виглядати. У березні 9to5Mac виявив два інших значки навушників-вкладишів в ранній версії iOS 14, але ці значки мали інший дизайн, ніж той, який був знайдений сьогодні, і, здавалося, припускали, що навушники будуть чорно-білими:

Поява цього значка натякає, що навушники можуть з'явитися на публіці найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.uа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.