Вартість iPhone 12 Pro Max в США перевищує 1000 доларів, але Apple пропонує набагато більш доступні смартфони, в тому числі iPhone SE 2020 за 400 доларів і iPhone XR за 500 доларів.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з джерелами, Apple планує випустити в наступному році новий мобільний телефон середнього класу за дуже привабливою ціною, щоб краще конкурувати з такими брендами, як Xiaomi, Oppo і Vivo на ринках Китаю та Індії.

Китайський виробник оптичних пристроїв і модулів камери Sunny Optical Technology очікує, що замовлення від Huawei різко впадуть через санкції США, і докладає зусиль, щоб конкурувати за замовлення від Apple. Джерела повідомили, що Sunny Optical сподівається стати постачальником модулів камери для iPhone в 2021 році, але ці плани, швидше за все, збудуться в 2022 році.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

iPhone 12 Pro Max, скріншот
iPhone 12 Pro Max, скріншот

Що стосується нового смартфона, то мова йде про 5,5-дюймовому iPhone SE Plus з бічним сканером відбитків пальців.

У найближчі тижні ми очікуємо випуск пари смартфонів, особливо iPhone 12 серії 5g. це будуть перші iPhone 5G від Apple, тому очікування високі. Тим не менш, є повідомлення, що Apple не зупиниться на iPhone 12 серії. У наступному році компанія планує випустити ще одну "доступну" версію iPhone SE. За наявними даними, цей телефон може називатися iPhone SE Plus. За чутками, Apple додасть кнопки Touch ID для зниження витрат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.uа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.