Консолі Xbox Series X і S нарешті тут, і запуск проходить дуже добре для Microsoft. Консолі швидко продаються, і Бос Xbox Філ Спенсер сказав про це, вибачившись за брак.

Читайте Знай в Google News!

"Нам потрібно більше консолей [сміється]", - сказав Спенсер під час виступу на GlitchCon. "Питання номер один, яке я повторюю знову і знову, - це так складно отримати консолі прямо зараз. І я дійсно вибачаюся за це. Ми будуємо їх майже два місяці, але попит дуже високий".

Далі Спенсер сказав, що з урахуванням того, що covid-19 впливає на світ, 2020 рік був складним роком зі всілякими перешкодами для розробки ігор і випуску нової платформи. Незважаючи на ці проблеми, Спенсер сказав, що пишається своїми командами, співробітниками Sony і сторонніх видавців за випуск нових ігор і консолей в цей святковий сезон.

Xbox Series X, скріншот
Xbox Series X, скріншот

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

У повідомленні на Xbox Wire Бос Xbox Ліз Хамрен також визнав дефіцит, заявивши, що Microsoft "невпинно працює" зі своїми роздрібними партнерами по всьому світу, щоб найближчим часом надати людям більше консолей Xbox наступного покоління.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.иа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.иа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.