Водій білого Scion TC врізався в задню частину чорного позашляховика на автомагістралі в Калгарі, Канада.

На відео видно, як невдалий маневр Scion TC змушує авто врізатися в задню частину іншого авто.

Читайте Знай в Google News!

Сила удару відкинула позашляховик на іншу смугу руху, в той час як Scion вдарився об бетонний бар'єр на узбіччі шосе.

Зокрема, передня частина дводверного автомобіля була зім'ята, і обидва передні колеса майже відірвані, а подушки безпеки також були задіяні. Неясно, скільки пошкоджень отримав чорний позашляховик, оскільки його водій не з'їхав на узбіччя шосе на кілька сотень футів і майже не потрапив у поле зору відеореєстратора. На щастя, свідок, який бачив аварію, проїхав за позашляховиком, щоб запропонувати свою допомогу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.uа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.