Apple не приховує, що основним напрямком діяльності компанії в останні роки є запуск сервісів, орієнтованих на користувачів пристроїв в її екосистемі. Завдяки Apple Arcade, TV Plus, News Plus, а з недавніх пір і віддаленому сервісу фізичної активності, компанія змушує своїх клієнтів щомісяця споживати свої продукти, що допомагає і збільшує доходи.

Читайте Знай в Google News!

Не дивно, що з минулого року ми бачимо, що сфера послуг відіграє все більш важливу роль в податковій сфері компанії.

Оскільки не всі можуть знати, що деякі з цих продуктів пропонують безкоштовний пробний період, компанія подумала, що було б непогано почати показ реклами на iPhone і iPad.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Але заспокойтеся: вони не такі агресивні, як зазвичай роблять Xiaomi, Samsung і деякі інші, коли запускають нові продукти і хочуть повідомити покупцям про ці новини.

Наприклад, на нещодавно активованому iPhone користувач повинен побачити, що він може скористатися безкоштовною річною пропозицією Apple TV. У Сполучених Штатах користувачі також зможуть побачити, скільки днів залишилося до активації AppleCare Plus, зручного сервісу і розширеної гарантії, які можна придбати тільки протягом декількох місяців після покупки телефону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.uа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.