Днями в мережі з'явилося відео з геймплеєм Cyberpunk 2077, що працює на Xbox One X і Xbox Series X. копії цих двох консолей PlayStation, швидше за все, будуть виглядати і працювати дуже схоже, але старша версія отримає більш красиву графіку.

Читайте Знай в Google News!

Втім, навіть 10 хвилин вистачить, щоб зацінити якість гри, адже вихід самого проекту вже не за горами.

У прес-релізі підтверджено, що в найближчому майбутньому будуть випущені кадри Cyberpunk 2077, що працює на системах Sony, імовірно висвітлюють ігровий процес PlayStation 4 Pro і PlayStation 5.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У ньому говориться: "також планується випустити ігровий відеоролик для PlayStation, а конкретна дата буде оголошена в найближчому майбутньому по офіційних каналах гри". Так що не забувайте стежити за цим. Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.