Людина-павук: Майлз Моралес-це відмінна гра, але навіть у неї є свої недоліки, які роблять цю гру навіть трохи краще.

Читайте Знай в Google News!

Не зовсім зрозуміло, що викликає збій в даний час, але гравці публікують відео про своє раптове перетворення в не дуже неживих повсякденних об'єктів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Результати напрочуд абсурдні: несподіване перетворення одного гравця в смітник на колесах стало ще більш чудовим через наступне відео, на якому цей сміттєвий контейнер весело летить по павутині через горизонт Манхеттена. Інший може бути помічений залученим в особливо жорстоку бійку, нацьковує лиходія на злегка розгнівані домашні меблі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.