Land Rover відкликає більше 3000 моделей Land Rover Discovery Sports 2020 модельного року і mhev Land Rover Range Rover Evoque (гібридні електромобілі) через проблеми з 48-вольтової електричною системою.

Читайте Знай в Google News!

Автовиробник оголосив, що в 48-вольтових електричних системах може відбутися перевантаження, що призведе до відмови металооксидних напівпровідникових польових транзисторів і коротких замикань в перетворювачах постійного струму.

Land Rover заявляє, що коротке замикання може статися, якщо 12-вольтний ланцюг замкнеться на масу перетворювача постійного струму, що призведе до розрядки перетворювача і включенню сигнальної лампи акумулятора. Пасажири автомобіля можуть помітити запах диму або гару, що може стати причиною тривалої пожежі.

Land Rover Range Rover Evoque, carscoops

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Компанія Land Rover почала розслідування в грудні 2019 року у зв'язку із загорянням автомобіля на складальному заводі. Інженери протестували автомобіль, щоб відтворити умови, що призвели до пожежі.

Компанія Land Rover виявила, що для виникнення проблеми в перетворювачі постійного струму повинен бути присутнім ряд умов. До травня інженери розширили список можливих пошкоджених компонентів, але у Land Rover виникли проблеми з відтворенням точних умов, що викликали пожежу.

Однак автовиробник випустив відкликання після того, як виявив достатньо доказів, що вказують на необгрунтований ризик для безпеки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.