На початку цього року YouTube почав додавати "інформаційні панелі" до відео та пошукових запитів про COVID-19, направляючи глядачів до авторитетних джерел у спробі боротися з дезінформацією про хворобу. Тепер, коли робота над вакциною COVID-19 починає приносити перші результати, компанія налаштовує цю панель, щоб вона також містила посилання на інформацію про вакцинацію.

Читайте Знай в Google News!

Це невелика зміна в тому, що вже є невеликим втручанням у боротьбу з дезінформацією в мережі. Для відповідних відеороликів панель тепер запропонує глядачам "дізнатись про прогрес у вакцинації" з посиланнями на такі джерела, як CDC та ВООЗ. Панелі вже почали з'являтися в пошукових запитах і під відео в США, повідомляє CNET, і в найближчі пару днів повинні з'явитися у всьому світі.

YouTube, gizchina

YouTube, безумовно, має правильну ідею. У міру просування роботи над різними вакцинами проти COVID - 19 гарантується, що теоретики змови проти вакцини намагатимуться відмовити людей від вакцинації - тенденція, яка завдасть прямої шкоди громадському здоров'ю і продовжить руйнівні ефекти пандемії коронавірусу. YouTube, безумовно, буде основним вектором для такого роду дезінформації, дозволяючи теоретикам змови легко дістатися до глядачів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.