У Фінляндії в партнерстві з Elisa і Qualcomm Nokia заявляє, що вона досягла 8 Гбіт с за рахунок об'єднання двох пристроїв.

Читайте Знай в Google News!

Незрозуміло, чому телекомунікаційні компанії наполягають на цьому захопленні роздування цифр, складаючи разом два окремі потоки, крім того, щоб заспокоїти свої маркетингові відділи. Якщо це допустимий показник, чому б не додати ще пристроїв?

Рекорд був встановлений з використанням комплекту Nokia mmWave з використанням 2 800 МГц в діапазоні 26 ГГц і тестового пристрою Qualcomm в мережі Elisa. Про дальність передачі даних не повідомляється.

Смартфон, фото: gettyimages
Смартфон, фото: gettyimages

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.