IO Interactive, Розробник серії Hitman, працює над відеогрою про Джеймса Бонда, як було оголошено сьогодні. Сьогоднішня новина складалася з короткого тизера "Project 007", нової гри, яка з'явиться"на екрані консолі і комп'ютера".

Читайте Знай в Google News!

Данська студія найбільш відома завдяки стелс-серіалам Hitman і шутерам від третьої особи Kane and Lynch-можливо, двом жанрам, які найкраще охопили б будь-яку історію про Джеймса Бонда. IO співпрацює з MGM, Eon Productions і Delphi, щоб створити "повністю оригінальну історію Бонда виключно у вигляді відеоігри". В даний час гра знаходиться в активній розробці для "сучасних систем і платформ".

У підготовленій заяві генеральний директор Io Хакан Абрак назвав цю гру "найамбітнішою грою в історії нашої студії".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала чохол для iPhone, який зможе охолоджувати смартфон. В теорії, це дозволить гаджету працювати набагато швидше, так як чохол буде захищати процесор від перегріву.

Як повідомляв Знай.uа, колишній інженер Amazon створив перекладач з котячої мови. Звичайно, точності в ньому на даний момент не так вже й багато, але перевірити його можна на своєму домашньому вихованці.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xbox випадково злила дату виходу нової гри Far Cry 6. Правда, чекати доведеться довго, так як вихід запланований на наступний рік, а реліз вже не раз переносили.