Унікальна копія Super Mario Bros. 3 з рейтингом a + WATA 9.2 тільки що була продана за більш ніж 150 000 доларів, що робить його найдорожчою грою, коли-небудь проданої на аукціоні.

Читайте Знай в Google News!

Heritage Auctions нещодавно продали ультра-рідкісну копію Super Mario Bros. 3 за карколомні 156 000 доларів, що завершилося першим в історії аукціоном ігор на мільйон доларів, коли всі ставки були об'єднані. Що робить цю конкретну копію такою особливою, це те, як " Bros."розташований зліва. Цей варіант в основному є еквівалентом легендарного прототипу фігурки Боби Фетта для відеоігор, який був проданий за більш ніж 100000 доларів. Звичайні роздрібні копії Mario 3 мали " Bros."частина в нижній правій частині на передній і задній частині коробки.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Це не єдина мега-дорога гра про Маріо, продана на аукціоні. У 2019 році запечатана оригінальна копія Super Mario Bros. була продана за 100 150 доларів. Потім, у липні, Heritage Auctions також продали копію Super Mario Bros. з рейтингом 9,4 за 114 000 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що творці Hitman анонсували нову гру по всесвіту про Джеймса Бонда. Правда, подробиць про проект не так вже й багато, а вихід гри відбудеться в 2021, якщо розробки пройде гладко.

Як повідомляв Знай.uа, штучний інтелект зміг зменшити кількість негативу на просторах соцмережі Facebook. Повідомляється, що кількості "мови ненависті" зменшилася на 95%, якщо порівнювати з минулими роками.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер зливає дані користувачів в мережу. Що дивно, всі файли, які були відправлені через месенджер з'явилися у відкритому доступі в мережі. Іншими словами, кожен користувач мережі міг отримати до них доступ.