На додаток до нещодавнього представлення відео Xbox Series X для Cyberpunk 2077, CD Projekt RED випустив новий трейлер геймплея, а також новий трейлер, який включає Кіану Рівза та його персонажа Джонні Сільверхенд. Поряд з цим, три закулісних відео, що розповідають про музику з назви, про участь Кіану Рівза в грі.

Читайте Знай в Google News!

П'ятихвилинний трейлер геймплея включає в себе нові взаємодії та бойові сцени, а також розкриває нову інформацію про історію та персонажів. Крім обговорення основного завдання головного героя V, він також дає гравцям можливість поглянути на розвиток персонажа і побічні дії.

Cyberpunk 2077 вийде 10 грудня для PlayStation 4, Xbox One, ПК через Steam, Epic Games і GOG. Власні версії для PlayStation 5 і Xbox Series з'являться пізніше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що творці Hitman анонсували нову гру по всесвіту про Джеймса Бонда. Правда, подробиць про проект не так вже й багато, а вихід гри відбудеться в 2021, якщо розробки пройде гладко.

Як повідомляв Знай.иа, штучний інтелект зміг зменшити кількість негативу на просторах соцмережі Facebook. Повідомляється, що кількості "мови ненависті" зменшилася на 95%, якщо порівнювати з минулими роками.

Також Знай.иа повідомляв, популярний мессенджер зливає дані користувачів в мережу. Що дивно, всі файли, які були відправлені через месенджер з'явилися у відкритому доступі в мережі. Іншими словами, кожен користувач мережі міг отримати до них доступ.