Чарлі Д'амеліо стала першою людиною в TikTok, у якого 100 мільйонів передплатників. Додаток для соціальних мереж, де користувачі можуть створювати короткі відеоролики, є однією з найбільших платформ прямо зараз, і хоча Д'амеліо явно є користувачем з найбільшою кількістю передплатників, є багато інших популярних акаунтів TikTok, які можуть скоро досягти того ж 100-мільйонного рубежу.

Читайте Знай в Google News!

TikTok дозволяє користувачам створювати короткі відеоролики з популярною музикою та іншим звуком, а також з можливістю додавання власного вихідного звуку. Творці також можуть стати "дуетом" з іншими, щоб створити відео, де вони з'являються поруч на екрані. Оскільки сервіс постійно знаходить нові способи створення відео для авторів, за останні пару років він став швидко зростати.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Старша сестра Д'амеліо, Діксі, також використовує TikTok і в даний час налічує 44,7 мільйона передплатників.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що контролер з приставки від Microsoft зможе працювати зі смартфонами і планшетами Apple. У теорії, це дозволить грати в мобільні ігри з максимальним комфортом, не купуючи додатковий контролер, якщо у вас вже є в наявності Xbox.

Як повідомляв Знай.uа, NASA відправила новий супутник для поліпшення процесу прогнозування погоди. До того ж, супутник здатний по хвилях в океані визначити ймовірність тайфуну, що може врятувати величезну кількість життів людей.

Також Знай.uа повідомляв, додаток Airbnb для оренди житла зливає дані користувачів китайському уряду. Відзначимо, що Facebook та інші соцмережі не працюють на території Китаю, так як вони не згодні зі словом даних китайському уряду.