Традиційно у потужних автомобілів є дві або чотири вихлопні труби. Однак у невеликої жменьки, таких як Ferrari F40, Ferrari 458 Italia і Lexus LFA, їх три, як і у Honda Civic Type R.

Читайте Знай в Google News!

Очевидно, власник цього Honda Civic не просто вибрав Type R з трьома вихлопними трубами, але вирішив, що цієї кількості вже замало.

Це зображення нещодавно було опубліковано на Reddit, і це показує Civic, оснащений кількома компонентами типу R. до них відносяться фіксоване заднє крило, штучні решітки та задній дифузор, а також три фірмові вихлопні труби типу R.

Honda Civic, carscoops

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Або, принаймні, так хоче змусити нас повірити власник, оскільки ці вихлопні труби просто для декорації. Справжня Вихлопна труба виходить з-під дифузора і має дві вихлопні труби з синіми хромованими наконечниками. Що й казати, кінцевий результат залишає бажати кращого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що контролер з приставки від Microsoft зможе працювати зі смартфонами і планшетами Apple. У теорії, це дозволить грати в мобільні ігри з максимальним комфортом, не купуючи додатковий контролер, якщо у вас вже є в наявності Xbox.

Як повідомляв Знай.uа, NASA відправила новий супутник для поліпшення процесу прогнозування погоди. До того ж, супутник здатний по хвилях в океані визначити ймовірність тайфуну, що може врятувати величезну кількість життів людей.

Також Знай.uа повідомляв, додаток Airbnb для оренди житла зливає дані користувачів китайському уряду. Відзначимо, що Facebook та інші соцмережі не працюють на території Китаю, так як вони не згодні зі словом даних китайському уряду.