Apple нещодавно випустила Apple Mac mini, MacBook Air і MacBook Pro, в яких використовується новий чіп M1, а також macOS Big Sur. Згідно з останніми повідомленнями, деякі користувачі нового M1 MacBook Air, 13-дюймового MacBook Pro і Mac mini стикаються з проблемами підключення Bluetooth.

Для Mac mini така ситуація особливо дратує. Ютубер Патрік Томассо зазначив, що проблеми включають часте відключення від периферійних пристроїв або навіть повну відмову.

Читайте Знай в Google News!

У твіті Томассо окреслив проблему підключення свого M1 Mac mini, але він не самотній. Інші користувачі також стикаються з подібними проблемами. Його твіт говорить

"Я божеволію, намагаючись з'ясувати [B] проблеми з Bluetooth на цій машині. Я думав, що, можливо, у деяких з нас була окрема проблема, але форуми зі скаргами з'являються всюди”,

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

MacOS, gizchina

На Reddit деякі користувачі Mac M1 скаржилися, що сторонні та сторонні периферійні пристрої, включаючи миші, клавіатури та гарнітури, періодично відключаються.

Проблема, здається, пов'язана з апаратним забезпеченням Apple або macOS Big Sur. Це пов'язано з тим, що користувачі можуть успішно підключатися до аксесуарів Logitech за допомогою фірмового адаптера Bluetooth Unifying Receiver. Redditor зв'язався з Apple, щоб замінити його Mac mini, але альтернатива мала таку ж проблему.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Doom вдалося запустити на портативній консолі з мінімальними можливостями. Повідомляється, що ентузіастам довелося зменшувати розміри файлів текстур і прибрати звук, щоб пам'яті вистачило для запуску гри.

Як повідомляв Знай.иа, в Мережу злили інформацію про те, які iPhone отримають доступ до iOS 15, яка з'явиться вже в наступному році. Правда, старенькі смартфони від Apple не зможуть отримати нові функції довгоочікуваної ОС.

Також Знай.иа повідомляв, главу безпеки Apple звинувачують у хабарі в 200 тис. Зазначимо, що справа вже триває більше 3 років, а винним поки що нікого не визнали.