Ілон Маск "в захваті" від розробки оригінальних електромобілів, які можуть мати нові форм-фактори, заявив у вівторок генеральний директор Tesla.

Читайте Знай в Google News!

На одній з конференції Маска запитали про плани розробки оригінальних автомобілів на заводі компанії Giga Shanghai і споруджуваних об'єктах Giga Berlin.

"Я думаю, що багато кращих людей дійсно хочуть працювати там, де вони займаються оригінальним дизайном", - сказав Маск.

"Вони не хочуть просто робити, скажімо, європейську версію того, що було розроблено в Каліфорнії. Я думаю, що для залучення кращих талантів важливо створити оригінальний дизайн".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Tesla X Sedan, Tesla
Tesla X Sedan, Tesla

З точки зору того, як може виглядати ще один новий автомобіль Tesla, Маск припустив, що Tesla може спроектувати автомобіль меншого розміру на заводі в Берліні.

“Я думаю, що, можливо, в Європі є сенс зробити ... Я думаю, компактний автомобіль, можливо, хетчбек або щось в цьому роді",-сказав Маск.

Коментарі пролили світло на майбутню лінійку автомобілів Tesla. В даний час компанія продає чотири автомобілі: седан топового класу (Model S) і початкового рівня (Model 3), а також позашляховик з аналогічним поділом (Model X і Model Y).

Tesla планує випустити Cybertruck в кінці 2021 року, третій автомобіль компанії вартістю менше 50000 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники новеньких MacBook зіткнулися з новою проблемою. Повідомляється, що ноутбуки не можуть підключати інші пристрої до системи за допомогою Bluetooth. Проблема стала масовою, судячи з кількості скарг в мережі.

Як повідомляв Знай.uа, KFC впровадила безтілесні автомобілі для доставки їжі з мережі. Правда, працює така послуга тільки на території Китаю, але це лише питання часу.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали реальну вартість смартфона iPhone 12. Як виявилося, деталі коштують близько 375 доларів, що майже в 3 рази менше вартості смартфона в магазині. Такі цифри здивували навіть експертів.