Ілон Маск буде нагороджений премією Axel Springer за свої вражаючі життєві досягнення. Tesla і SpaceX - це лише дві компанії, які очолює Маск, але обидві вони вже внесли значні зміни в свої галузі та спосіб життя людей. Маск особисто прийме нагороду 21 грудня в Берліні, підтвердила Tesla North.

Читайте Знай в Google News!

"Як один з найбільш креативних підприємців і найблискучіших інженерів цифрової епохи, Ілон Маск надихає ціле покоління. Він поєднує в собі прекрасні бачення з неприборканим бажанням їх реалізувати", - сказав генеральний директор Axel Springer se Матіас Депфнер.

"За допомогою PayPal, SpaceX і Tesla Ілон Маск перевернув цілі галузі промисловості, і його прагнення неприборкане. Він мотивований метою зробити життя людства кращим. І не маленькими кроками, а фундаментально перевернувши те, як ми робимо речі з ніг на голову. З неймовірним успіхом", - пояснив він.

Темою церемонії нагородження буде "вечір Ілона Маска-місія на Марс". Тема явно навіяна мрією Маска про досягнення Марса і перетворення людства в міжпланетний людський вигляд.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ілон Маск, фото Gettyimages
Ілон Маск, фото Gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google розповіла, коли йти за продуктами найбезпечніше. На основі даних, зібраних зі смартфонів користувачів, пошуковик заявив, що в магазини найкраще ходити по понеділках о 8 ранку.

Як повідомляв Знай.uа, LEGO і Ferrari випустили копію легендарного спорткара з 1700 деталей. Дивно, але всередині двигуна працюють Поршні, що робить цю іграшку цілком собі цікавим конструктором, але і ціна відповідає.

Також Знай.uа повідомляв, Android-Додатки незабаром з'являться на Windows 10. Причому не через посередника, а безпосередньо в ОС. Будемо сподіватися, що Microsoft не відмовиться від цього чудового плану.