У візуальній новелі "Синтерапія" у всіх є комплекс: президент університету, помічник по операційній системі, схожий на Кліппі, і особливо пригнічений ІІ, якому вас послали допомогти. Не кажучи вже про головного героя.

Читайте Знай в Google News!

Дія гри розгортається приблизно на 20 років в майбутньому. Розповідь ведеться з точки зору психотерапевта меліси Парк. Зовсім несподівано надходить нервове прохання аспіранта: штучний інтелект, створений її командою для проведення терапії, тепер сам потребує консультації. AI на ім'я Віллоу відчуває себе пригніченим. Здається, що вони поглинають страх і тривогу своїх пацієнтів, паралізовані в спробах забезпечити лікування, а потім відчувають себе марними через те, що не можуть виконувати свою роботу. Команда розривається, чи є хвороба технічною проблемою або емоційною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google розповіла, коли йти за продуктами найбезпечніше. На основі даних, зібраних зі смартфонів користувачів, пошуковик заявив, що в магазини найкраще ходити по понеділках о 8 ранку.

Як повідомляв Знай.uа, LEGO і Ferrari випустили копію легендарного спорткара з 1700 деталей. Дивно, але всередині двигуна працюють Поршні, що робить цю іграшку цілком собі цікавим конструктором, але і ціна відповідає.

Також Знай.uа повідомляв, Android-Додатки незабаром з'являться на Windows 10. Причому не через посередника, а безпосередньо в ОС. Будемо сподіватися, що Microsoft не відмовиться від цього чудового плану.