"Викрасти за 30 секунд" звучить як продовження блокбастера Ніколаса Кейджа, але тут справа йде не так - і на цей раз поліція взяла гору.

Читайте Знай в Google News!

Як пояснили в поліції, водій Renault Megane мало не збив одну з їхніх машин. Офіцери швидко зупинили машину, і водій сказав їм, що купив машину 30 секунд тому.

Вони жартома сказали, що "на цей раз це було правдою", але була серйозна проблема, крім можливого промаху: новий власник"ризикнув, не застрахувавши його".

Зайве говорити, що це серйозна заборона, і офіцери не співчували водієві, оскільки автомобіль був заарештований і відбуксирований з місця події. Це здається трохи суворим, але закон є закон.

Водіння без страхування здається великою проблемою, оскільки Fox News зазначила, що це було найбільш частим порушенням правил дорожнього руху, зафіксованим протягом першого місяця кампанії по забезпеченню безпеки дорожнього руху, що проводиться поліцією Нортгемптоншира. Всього за чотири тижні в результаті операції було заарештовано 19 осіб і вилучено 64 автомобілі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.