На дворі грудень, а це означає, що пора задуматися про підготовку до Нового року. Навіщо так рано? Щоб свято по-справжньому вдалося! У 2020-му це вкрай важливо. Погодьтеся, емоції, отримані в новорічну ніч, дуже часто дають нам заряд натхнення і радості на довгий час – як не на цілий рік, то до весни вже точно! І найголовніше –подарувати ці чудові емоції близьким та рідним в наших силах. Варто тільки заздалегідь підготуватися.

Розставляємо пріоритети

Коли замислюєшся, скільки всього потрібно встигнути в році, що минає, голова йде обертом: де святкувати, з ким святкувати, в чому, врешті-решт, святкувати... Але це все не головне. Як показує практика, вся метушня передноворічних днів швидко забувається. А ось згадки і почуття лишаються.

Напевно у кожного з нас є дитячі спогади, як прокидаєшся вранці 1 січня; біжиш до ялинки, затамувавши подих, і тримаєш кулачки, щоб лист все ж дійшов до Діда Мороза. І це справжнє диво, коли твоє бажання здійснюється! Є люди, для яких такі моменти стали підтримкою на все життя. І віра в те, що дива існують, допомагає рухати гори. І навіть якщо ми вже трохи виросли з новорічних чудес, ми все одно прагнемо подарувати своїм близьким ті відчуття з дитинства і хочемо спробувати самі стати Дідами Морозами. Отже новорічні подарунки – це більше, ніж просто подарунки. Це увага, турбота, підтримка і справжнє диво!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тож можна загубити свій новорічний светр з оленями, забути купити банку горошку і похапцем прикрасити ялинку першою-ліпшою гірляндою, але не підготувати близьким найкращі подарунки не можна. Не можна і крапка.

Стислий посібник для Дідів Морозів

Починати йти шляхом Діда Мороза краще зі складання переліку тих, кому ви хочете зробити подарунки. І чим раніше, тим краще: у вас буде час поміркувати, пошукати знижки, встигнути все купити, поки товари є в наявності. Багато непередбачливих Морозів дотягують до 25 грудня, а потім виявляється, що в магазинах давно все розібрали. Також не варто забувати про доставку – через передноворічний ажіотаж посилки можуть йти довше, а іноді навіть спізнюватися.

Коли список готовий, можна приступати до медитативної частини. Подумайте про людей в своєму запису – що принесе кожному найбільшу радість? Хто що любить, про що мріє, чого прагне? Може виявитися, що ви не знаєте точних відповідей на ці питання – у вас буде час все з'ясувати.

Скажи, хто твій друг, і виріши, що подарувати

Вигадування подарунків може виявитися непростим завданням. Адже з кимось ви знайомі вже тисячу років і передарували один одному все, що тільки можна. На когось хочеться справити враження. А з кимось живете під одним дахом, але досі він чи вона лишається для вас загадкою.

Далі ми запропонуємо кілька ідей подарунків для самих різних людей і, сподіваємося, допоможемо вам зробити вибір.

Для тру-геймера

Напевно у вашому оточенні знайдуться люди небайдужі до комп'ютерних ігор. Тим більше, що ці ігри давно вже перестали бути прерогативою школярів і студентів. До того ж дівчата все частіше озброюються геймпадами і впевнено займають місця перед моніторами. Головний тренд року в середовищі геймерів – імерсивність, або максимальне занурення у віртуальний світ. Тому всілякі аксесуари стовідсотково принесуть поціновувачам ігор море задоволення.

Звичайно ж, рядову мишу під ялинку не покладеш. Потрібно щось вражаюче. Цікавим рішенням може стати спортивне кермо G923 Trueforce, виготовлене новатором в області ігрових технологій і пристроїв Logitech. Девайс розроблений спеціально для любителів сімрейсінга, гонщиків-початківців і тих, хто просто любить весело провести час у грі. Одна з фішок керма – інноваційна технологія Trueforce, яка забезпечує максимально реалістичний вібротактильний відгук. Іншими словами, якщо за сюжетом гри ви будете їхати ґрунтовою дорогою, то, завдяки вібровіддачі керма, відчуєте всі «принади» такої місцевості як насправді. Те ж саме стосується й інших дорожніх покриттів, складних поворотів і погодних умов, з якими вам доведеться зіткнутися під час гри. Для досягнення максимальної реалістичності в комплекті поставляється панель з педалями. Причому завдяки вдосконаленій конструкції, можливо регулювати силу натискання гальма, що має велике значення в швидкісних заїздах. Логічним доповненням такого комплекту стане ігрова коробка передач Logitech Driving Force Shifter. Всі аксесуари цієї лінійки відрізняються якістю виконання і довговічністю.

Відомий український гонщик Артем Хорольський вважає, що саме кермо від Logitech можна назвати ідеальним варіантом для сімрейсерів-початківців. Це не занадто дороге, але перевірене часом обладнання, з якого згодом набагато легше пересісти на реальний автомобіль. Він буде корисний навіть тим, хто просто хоче прокачати свої навички водія.

А якщо ви не впевнені в ігрових смаках людини, подаруйте щось універсальне. Будь-який геймер зрадіє стильній бездротовій гарнітурі Logitech G733 з оригінальним підсвічуванням. Налаштувати стиль світіння декоративних елементів можна через спеціальне ПЗ G HUB. До речі, «пограти з підсвічуванням» дозволяє вся лінійка аксесуарів Logitech G (за допомогою G HUB до того ж програмуються кнопки, завантажуються цікаві профілі інших гравців і створюються свої). До безперечних переваг гарнітури Logitech G733 також можна віднести об'ємний звук, голосові фільтри, радіус дії до 20 м. Плюс ці навушники надзвичайно легкі і зручні, завдяки тканинним амбушюрам і широкому м'якому наголов’ю.

Для суперпрофесіоналів

Серед ваших колег також можуть бути люди, яких хочеться привітати. Навряд чи ви їх знаєте так само добре, як родичів, тому з подарунком вгадати складніше – потрібно щось гарне і справді функціональне. Ви ж самі бачите, як деякі сувеніри зникають зі столів ваших колег – швидко і назавжди. І дуже сумнівно, що їх забирають додому і ставлять на особливу поличку для красивих, але непотрібних речей.

Трохи раніше ми говорили про рядові миші як про універсальний, але занадто тривіальний подарунок. А якщо ця миша буде не звичайною, а високопродуктивною дизайнерською? Що як подарунком стане гаджет, який завоював у 2020 році премії reddot, CES Innovation Awards, Design Award? Видає швидкість прокрутки 1000 рядків в секунду, призначений для роботи одразу на кількох моніторах і адаптується під Windows і MacOS? Звичайно ж, люди, які кайфують від своєї роботи і люблять передові стильні штуки, не встоять! Миші Logitech MX MASTER 3 і Logitech MX Anywhere 3 ідеально відповідають всім цим фантастичним характеристикам. І найголовніше, вони будуть постійно нагадувати про вас, тому що розлучитися з такою мишею просто неможливо!

Для всієї родини і тих, хто працює вдома

Обирати подарунки рідним завжди на порядок складніше, ніж усім іншим. Погодьтеся, від батьків постійно доводиться чути: «Мені нічого не потрібно, аби ти був здоровий», «У нас і так все є, не витрачай гроші». І в цих відповідях криються підказки! Для родичів важливо бути на зв'язку і не «навантажувати» вас своїми проблемами. Але з тим, як стрімко розвивається світ, їм це не завжди легко вдається.

Якщо подібна ситуація вам знайома, допоможіть рідним відчувати себе спокійно і впевнено – як варіант, подаруйте набір для «домашнього офісу»: клавіатуру, мишу, камеру, гарнітуру тощо. Важливо, щоб це були надійні, зрозумілі, якісні речі. Наприклад, бездротові миша і клавіатура Logitech MK295 Silent Wireless. Вони на 90% тихіше, ніж звичайні. Це означає, що зникне один з істотних подразників при роботі за комп'ютером. Камера Logitech WebCam C270 забезпечить якісну картинку і звук при спілкуванні в будь-якому з месенджерів. А гарнітура Logitech Headset H390 підійде не тільки для прослуховування музики, але навіть для підробітку в кол-центрі. Насправді це речі, які стануть у пригоді всім, хто користується комп'ютером на середньостатистичному рівні: починаючи від людей старшого віку до школярів і студентів, які слухають уроки по Zoom і відвідують онлайн-співбесіди.

Для бро і сістерс

Ті, хто завжди в русі і шукає пригод, хто живе творчістю та ідеями, обожнюють стильні гаджети, які можна скрізь носити з собою. Адже ніколи не можна вгадати, де накриє хвилею натхнення – в кафе, в парку на лавочці або під час подорожі. Такі люди цінують стиль, але обов'язково в поєднанні зі зручністю і компактністю. Вони зрадіють всіляким термочашкам і скетчбукам, але якщо ви хочете дійсно здивувати, потрібно щось солідніше. Стильні комп'ютерні аксесуари Logitech надовго стануть улюбленцями творчих натур. Так, миші Logitech M350 відрізняються мінімалістичним дизайном і безшумною роботою. Вони сконструйовані спеціально для того, щоб їх легко було носити з собою навіть в кишені.

Ще гарна ідея – компактна бездротова клавіатура Logitech K380. Завдяки Bluetooth її можна швидко і легко підключити хоч до PC, хоч до планшета, хоч до смартфону коли і де завгодно. А бездротовий тонкопрофільний комплект Logitech Slim Combo MK470 не тільки стильно виглядає, але і дасть можливість комфортно розташуватися навіть на невеликому робочому місці.

Здаємо ідею: якщо у вас ціла компанія друзів, можна підібрати кожному однакові аксесуари різних кольорів! Наприклад, «кишенькові» миші Logitech M350 випускаються в п'яти кольорових рішеннях: білі, графітові, пудрові рожеві, сіро-блакитні та евкаліптові!

Для Music Lovers

Для тих, хто не уявляє своє життя без музики; для тих, у кого серце б'ється в унісон з улюбленими ритмами, музика повинна звучати ідеально. Так і буде, якщо ви подаруєте їм мегакруту новинку 2020-го року – акустичну систему Logitech Z407, що гарантує цілком новий рівень звучання!

Система складається з колонок, сабвуферу і пульту управління, що за принципом роботи нагадує справжню ручку гучності: «підкрутити» бас можна просто філігранно. Великий плюс, що комплектом звуку зручно керувати дистанційно – хоч з іншого кінця кімнати, хоч не встаючи з затишного дивана. Колонки Logitech Z407 не диктують свої умови, а «адаптуються» під свого власника. Їх можна ставити вертикально і горизонтально, можна підключати через microUSB, Bluetooth або стандартний аудіороз'єм 3,5 мм. Для меломана кращого подарунка не знайти.

Головне – не подарунок, а увага

Коли всі подарунки куплені, залишається важливе завдання – вигадати, як їх вручити. Це дуже важливо, тому що теж продемонструє ваше бажання порадувати близьких. Найпростіший спосіб – вбратися Дідом Морозом або Снігуронькою. На перший погляд банально, але спрацьовує завжди. Для тих, з ким збираєтеся провести новорічну ніч, доречно буде потайки заховати подарунки під ялинку (не забувши при цьому підписати, кому який). Або можна влаштувати жартівливий квест з підказками, якщо дозволяє територія. Зазвичай навіть дорослі серйозні чоловіки без заперечень долучаються до цих душевних новорічних ігор.

Якщо ж такі варіанти важко реалізувати або вони вам не до вподоби, просто не забудьте по-новорічному прикрасити коробки і підготовити кілька теплих побажань. Пам'ятайте – найголовніше, щоб той, кому ви вручаєте подарунок, відчув, що ви дуже старалися саме для нього. І тоді звичайна річ буде мати дуже особливе значення.