Відомий український співак Ivan Navi, якому приписують роман із виконавицею Тіною Кароль, не дуже часто тішить шанувальників різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 45 тисяч підписників.

Однак цього разу він оприлюднив фото зі своєю гіпотетичною коханою. Про те, що у них з Тіною Кароль – роман, шанувальники заговорили після публічного зізнання співачки в тому, що виконавець Ivan Navi – це саме той чоловік, за якого їй "хотілося б вийти заміж". Вони заспівали дуетом і записали пісню "Ангели все знають", а також нібито сходили на побачення.

На одному із нещодавніх концертів чоловік підхопив Тіну в обійми і покружляв з нею на сцені.

«Хороші історії вартують того, щоб мати продовження, z @tina_karol #АнгелиВсеЗнають», - підписав він оприлюднений знімок зі співачкою. На фото вони просто стоять поруч, і між ними не помітно жодних інших зв’язків, окрім професійних.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Дуже цікава пісня», «Angel’s (Ангели)», «Гарні», «О так, продовження обов'язково повинно бути», - вважають фанати обох виконавців.

Декому здалося, що Тіна та Іван виглядають, як брат із сестрою.

«Дуже похожі один на одного», «Дуже красиві. І пісня супер», - наголошують вони.

Нагадаємо, потенційний наречений Тіни Кароль Ivan Navi повернувся до Сонця, поки прості українці мерзнуть: "34 серпня"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль Ніжно звернулася до Дану Балану прямо з Нью-Йорка: "Вільна, як вітер..."

Знай.ua писав, відверта Тіна Кароль поділилася планами на переїзд з України: "Хочу пожити в..."