Кулінарний експерт Євген Клопотенко подався у монастир заради популяризації української кухні в США. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці зірки "МастерШеф".

«Три дні прожив у монастирі, чотири ночі не спав, провів дві звані вечері. Ми з Дімоном @chefdimamartseniuk сьогодні видихали і ловили рибу. Завтра зберу думки до купи і напишу подробиці, як 120 людей у Нью-Йорку дізналися про Україну через їжу. Цьом», - у своєму неповторному стилі повідомив кулінар.

На фото Клопотенко стоїть на порозі сакральної споруди, на яку натякає хрест на куполі. Він ніби світиться від прожекторів, направлених на нього знизу, і виголошує якусь промову.

«Круто. Чекаємо на подробиці», «Одного разу будучи в Домінікані, знайома просила вже «корєша» повара зробити борщ. Зварив! Все кубиком покромсав. Вийшов просто червоний суп», «Дивлюся, Клопотенко промову виголошує! Ого, оце висота, оце наш борщ та полтавські галушки рвонули! Успіхів вам», «Аааа, ви молодці! Чекаємо!», - захоплюються прибічники кулінарних талантів Євгена.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Дехто підмітив його схожість із Папою Римським у цей момент.

«Німбу не бачу!», «Ви мирний посланець!», «Ніби виступ Папи на площі Ватикану», «Гарне фото, я одразу подумала, що ви вже священик. А рибалка вдала була?», «Джуд Лоу нервово палить», - зазначають підписники кулінара.

Нагадаємо, Євген Клопотенко заговорив про весілля із Настею Каменських: "Чого ти такий дєрзкий?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину