Для мільйонів фанатів "яблучної" продукції купертинської компанії Apple з'явилися важливі і доволі корисні новини. Так, нова упаковка смартфонів Apple не має плівки, вона захищена особливою пломбою-наклейкою, що нагадує паперову смужку з перфорацією.

Як тільки стало відомо про таку зміну, в мережі обурилися, що наклейку можна легко переклеїти на вже відкриті упаковки.

Нове відео підтвердило це припущення:

За даними Gadget Tendency, вартість захисної пломби менше одного юаня, тобто в перервхунку — близько 4 гривень за курсом. Наклейка нічим не відрізняється від оригінальної і не вимагає жодних додаткових інструментів для установки.

Її просто приклеюють до верхньої частини упаковки з обох сторін, а потім до нижньої частини коробки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Кадр з відео, скріншот: vimeo
Кадр з відео, скріншот: vimeo

Складність упаковки iPhone 13 знизилася, тому на ринку може з'явитися велика кількість контрафактної продукції, зауважує джерело. У зв'язку з цим бажаючим придбати iPhone 13 рекомендується робити це в офіційних магазинах, або в онлайн-магазинах, так як в Україні поки що просто немає Apple Store.

Згідно з інформацією, опублікованою на офіційному сайті Apple, відмова від використання плівки в пакувальних коробках серії iPhone 13 може знизити кількість пластику в світі на 600 тонн.

Раніше повідомляли, після нової презентації Apple обвалили ціни і зняли з виробництва деякі моделі iPhone: майже "задарма".

Як повідомляв Знай.uа, Apple терміново зняла з продажу iPnone 12 Pro і iPnone XR: що не так з моделями.

Знай.uа писав, Осіння презентація Apple: які гаджети покаже компанія-iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro та інші.