Відомий український екстрасенс вирішив назвати людину, яка стане переможцем грандіозного шоу "Співають всі". Чи збудеться пророкування чоловіка.

Суддя популярного шоу "Співають всі!", яке виходить по суботах о 21:00 на каналі "Україна", голосистий екстрасенс Максим Гордєєв розповів, кому карти прогнозують перемогу в проекті і виграш у розмірі півмільйона гривень.

Вже в ефір вийшло п'ять випуском даного шоу, і через кілька тижнів глядачі дізнаються, хто стане переможцем масштабного проекту. Однак, екстрасенс Максим Гордєєв вирішив трохи поворожити, і зробити передбачення за допомогою карт, хто ж отримає перемогу.

Співають всі, фото: Instagram
Співають всі, фото: Instagram

"Перша випала карта-помірність. Тобто це буде людина, яка балансує між дорослістю і дитячістю і зможе сподобатися всім. Друга-карта смерті. Вона символізує те, що людина не просто розірве нас всіх, а буде абсолютно новим, свіжим. Імовірність того, що він вже популярний в якихось колах-вкрай мала", - розповів зірковий експерт грандіозного шоу каналу "Україна" Максим Гордєєв.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Співають всі, фото: Instagram
Співають всі, фото: Instagram

Третя карта позначає справедливість, а це означає лише те, що людина дійсно буде заслуговувати на цю перемогу, і можливо, це стане першим її кроком до того, щоб кардинально змінити життя, а в українському шоу-бізнесі з'явиться нова зірка.

У переможця буде і чоловіча і жіноча енергетика, в якомусь сенсі навіть агресивна. На 60-70% Максим Гордєєв впевнений, що це буде чоловік.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська засяяла від щастя поруч з красенем на Тижні моди

Як повідомляв портал Знай.ua, Катерина Репяхова залишила Віктора Павлика і маленького сина заради своїх забаганок

Також Знай.ua писав, Катя Осадча зізналася, хто прибирає в їх з Юрієм Горбуновим будинку