Ми вже давно знаємо, що загадковий геймдиректор Хідео Кодзіма працює над новим проектом, але не ніякий повідомлень, що це вже відбувається. Однак тепер, схоже, ми знаємо після того, як актор Норман Рідус обмовився в інтерв'ю, можна здогадатися, що робота над продовженням Death Stranding йде повним ходом.

Відповідну новину оприлюднили на порталі «theverge»

Говорячи з журналом Leo, Рідус сказав, що "ми тільки що почали другу частину", коли його запитали про його роботу над першою Death Stranding, перш ніж пояснити, скільки роботи пішло на його виконання.

«Мені знадобилося, можливо, два-три роки, щоб закінчити всі сеанси MoCap і все таке», - сказав Рідус.

"Це вимагає багато роботи. А потім вийшла гра, і вона тільки що отримала всі ці нагороди, і це була величезна річ, тому ми тільки що почали другу частину", - продовжив він.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Однак це далеко не офіційне підтвердження. Death Stranding, в якій також знімалися такі голлівудські таланти, як Мадс Міккельсен і Леа Сейду, стали першим релізом Кодзіми після його отримав широкий розголос відходу з Konami, де він керував серією Metal Gear Solid.

Важливо відзначити, що Death Stranding стала хітом, який в кінцевому підсумку був розширений за рахунок режисерської версії і порту для ПК.

Швидше все до випуску гри ще далеко, проте в наступному місяці пройде Summer Game Fest, де може прозвучати офіційне оголошення.