В рамках святкування Всесвітнього дня обізнаності про спеціальні можливості студія Santa Monica Studio демонструє ряд нових можливостей для God of War Ragnarok, в тому числі нову звукову описову версію анонсує трейлера гри.

Дану новину оприлюднили на порталі «theverge»

Були перенесені всі параметри спеціальних можливостей з God of War, а в Ragnarok були додані нові функції, в результаті чого доступно більше 60 параметрів, що настроюються.

God of War Ragnarok
God of War Ragnarok

Набір описаних функцій включає автоматичний спринт, розмір і колір субтитрів/підписів, а також режим високої контрастності, який зробить символи більш помітними на тлі. Також є зручна функція, яка буде видавати звукові сигнали щоразу, коли інтерактивний об'єкт знаходиться поблизу.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Як відомо, в God of War кілька разів було неясно, що гравець повинен робити далі, і наявність такої функції безумовно допоможе скоротити кількість випадків, коли геймер застряг.

God of War Ragnarok
God of War Ragnarok

Спеціальні можливості приносять користь усім, і, схоже, багато видавців ставляться до цього серйозно. The Last Of Us 2 і Horizon Forbidden West мали великі можливості, що охоплюють широкий спектр адаптивних потреб. Інші видавці та платформи, такі як Microsoft та Twitch, також роблять зусилля, щоб зробити свої продукти доступними для всіх, незалежно від їхніх потреб.

Microsoft, фото: gettyimages
Microsoft, фото: gettyimages

Відомо, що Microsoft нещодавно оголосила про відкриття нової та покращеної лабораторії інклюзивних технологій, де люди з обмеженими можливостями можуть працювати в тандемі з Microsoft над поліпшенням адаптивних технологій, таких як Xbox Adaptive Controller. А на Twitch - стрімінговий сервіс, відзначає Всесвітній день обізнаності про доступність, привертаючи увагу багатьох стримерів з обмеженими можливостями. Він ділиться тим, що робить платформу більш інклюзивною.