Багато українців знайомі з іграми серії "The Sims" і поки все в очікуванні випуску 5 частини гри, розробники випускають нові ігрові набори.

На офіційному акаунті The Sims з'явилася інформація одразу про два нові набори, які повинні вийти в найближчі дні в грі. Також розробники показали скріншоти, пов'язані з цими комплектами, які дають невелике розуміння того, які новинки очікують ігроманів в оновленні.

Нові набори в грі The Sims 4
Нові набори в грі The Sims 4

26 травня 2022 року виходить одразу два нових комплекти - Moonlight Chic і Little Campers. Обидва вони пов'язані з відпочинком вечорами: хтось любить затишні домашні посиденьки, а хтось вважає за краще відправлятися в місто і запалювати на тусовках.

Перший набір (Moonlight Chic) натхненний Паризькою авторкою Паулою Локателлі і дуже пов'язаний з модою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нижче представлений офіційний скріншот цього набору.

Офіційний скріншот набору Moonlight Chic
Офіційний скріншот набору Moonlight Chic

В очі одразу кидається нове вбрання: струмливе плаття і оригінальне сучасне кольє, яскравий топ в паєтках і костюм "з чоловічого плеча" на дівчині праворуч від парочки, що цілується.

По скріншоту ясно, що буде непоганий комплект одягу і він дуже сподобається всім ігроманам, адже таких образів не вистачало.

Другий набір пов'язаний з відпочинком на задньому дворі будинку. За допомогою нього можна буде зробити затишний домашній кінотеатр. За скріншотом можна помітити, що набір створений більше для тодлерів і підлітків.

Офіційний скріншот набору Little Campers
Офіційний скріншот набору Little Campers

У наборі з'являється екран з простирадла і проєктор, іграшка для побудови ракети, ящики з напоями і нові холодильники, а також котик-радіо і покривало з подушками, яке, можливо можна буде використовувати, як ліжко або ж диван.

На початку травня розробники в Twitter натякнули на те, що на нас може очікувати в грі. Судячи з фонових звуків, набір миє бути пов'язаний з перевертнями або ж кіберпанком.

Відзначимо, що з початку військового вторгнення росії на територію України багато жителів нашої країни стали "зганяти стрес" створюючи володимира путіна і вганяючи його в різні неприємні ситуації. Ось молодий чоловік з рф, наприклад, зробив цілий серіал з президентом рф і спровокував бійку, де Байден побив путіна. Чому житель "запорєбріка" дуже засмутився, сказавши "як так, другу серію путін програє". Шановний гравець, хочемо відзначить, що путін і в житті вже третій місяць програє, так що йому не звикати.

Інші умільці створюють знаменитий бункер президента росії і підпалюють його.

Нагадаємо, що Far Cry 6 здивувала геймерів неймовірними вимогами до комп'ютера: ця гра у вас не піде.

Раніше ми повідомляли, що глава Xbox "аплодує" Sony за контролер DualSense від Sony PlayStation 5.