Sony продовжує робити все можливе, щоб перетворити свої флагманські відеоігри на телевізійні шоу та фільми. Згідно з Variety, компанія оголосила, що робить шоу на основі Horizon Zero Dawn з Netflix на заході для інвесторів.

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

Згідно з Deadline, Sony також працює над фільмом, заснованим на серії Gran Turismo, але поки не знайшла для нього дистриб'ютора і може призначити Ніла Бломкампа (Район 9, Чаппі) в якості режисера.

Повідомляється, що обидва проекти знаходяться в «ранній розробці», тому їх транслювати поки ніхто не буде. Однак той факт, що Sony продовжує представляти нові теле- і кінопроекти, показує, що компанія дуже прихильна розширенню бренду PlayStation за межі тільки апаратного забезпечення і відеоігор.

PlayStation Productions в даний час працює над кількома іншими проектами (всього 10, за словами генерального директора Sony Pictures Entertainment Тоні Вінчікерри). Повідомляється, що він працює над:

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

серія Twisted Metal про павича

шоу God of War для Amazon Prime

адаптація The Last Of Us для HBO

фільм "Привид Цусіми"

фільм "Metal Gear Solid"

Це багато великих франшиз, і до деяких проектів прикріплені серйозні нападники. Оскар Ісаак зіграє Соліда Снейка, Педро Паскаль зіграє Джоела, Белла Ремсі зіграє Еллі, а «Примари Цусіми» зніме один з творців фільмів про Джона Віке. І, звичайно ж, в недавно вийшов фільмі Uncharted знявся золотий хлопчик Голлівуду Том Холланд. PlayStation Productions не занурюється в кінематографічні води; це пірнання з головою.

Ця новина також показує, що Sony продовжує свою стратегію роботи з різними потоковими компаніями.