Capcom продовжує свою тенденцію переробляти класичні ігри Resident Evil, випускаючи четверту основну частину серії жахів на виживання.

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

Ремейк Resident Evil 4 вийде на PS5, Xbox Series X/S і ПК 24 березня 2023 року, перенісши гостросюжетну гру на сучасні платформи. Capcom також заявляє, що в грі буде якась підтримка наступної версії PlayStation VR. Ви можете подивитися перший трейлер, щоб побачити, як виглядає Леон Кеннеді наступного покоління.

"Ми прагнемо зробити гру знайомою для шанувальників серії, а також дати їй нове відчуття", - написала Capcom у своєму блозі. "Це робиться шляхом переосмислення сюжетної лінії гри зі збереженням суті її напрямку, модернізації графіки та оновлення елементів управління до сучасного стандарту". Крім того, Capcom поділилася, що "багато членів команди" з відмінного ремейку Resident Evil 2 2019 року працювали над цією грою.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Подібним чином, Capcom повідомив, що Resident Evil Village також знаходиться в розробці для PSVR2, і це звучить жахливо.

Нагадаємо, що у мережі повідомили дату виходу нової гри Володар перстнів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", знаменита компанія Соні заявила, що хоче, щоб половина її ігор виходили на ПК і мобільні пристрої.