Другий рік поспіль Netflix присвячує цілий тиждень новим оголошенням. Geeked Week повернувся в 2022 році, і кожен день присвячений новій темі. Він починається з телевізійного шоу в понеділок, а потім переходить до фільмів, анімації, «дуже дивних справ» та ігор. Загалом, буде за чим стежити.

Відповідний пост розмістив на порталі «theverge»

ПРИНЦ-ДРАКОН ПОВЕРТАЄТЬСЯ В 4 СЕЗОНІ

Шанувальники "Принца драконів" довго чекали — 3-й сезон завершився ще в 2019 році. Але новий трейлер показує те, що називають "наступною фазою саги" фентезійної історії. Він називається "таємниця Ааравоса", хоча поки не повідомляється, коли він почне транслюватися.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

ПЕРШИЙ ПОГЛЯД НА ENTERGALACTIC

Entergalactic-чудовий мультсеріал від Кіда Каді і Кенії Барріс (творець Black-ish). Перший трейлер не тільки демонструє, наскільки він стильний, але і розкриває набір голосів. Прем'єра серіалу очікується цієї осені.

МУЛЬТСЕРІАЛ ДЖУНДЖІ ІТО В РОЗРОБЦІ

Тут не так багато подробиць, але Netflix анонсував новий мультсеріал від культового творця хоррор-манги Джунії Іто. Ви можете дізнатись про його характерний стиль за жахливими книгами, такими як "Ге" та "Узумакі", "Маніяк Дзюндзі Іто: Японські страшні казки", і він з'явиться на Netflix у 2023 році. А поки ви можете подивитися, як Іто базікає про свою роботу у відео. високий.

CYBERPUNK: EDGERUNNERS НАРЕШТІ ВИХОДИТЬ

Netflix завершив свою анімаційну презентацію довгоочікуваним першим поглядом на Cyberpunk: Edgerunners, Аніме-побічний продукт гри Cyberpunk 2077 від CD Projekt Red. Також важливо: тепер ми знаємо, що дебют серіалу очікується у вересні.

У НОВОМУ ТРЕЙЛЕРІ "МОРСЬКОГО ЗВІРА" Є БОЙОВИК, ДРАМА І МОРСЬКІ ЗВІРІ.

"Морський звір" являє собою досить великий стрибок від Netflix, що йде віч-на-віч з Disney, коли справа доходить до анімаційних блокбастерів. Його поставив Кріс Вільямс, який раніше був режисером "Великого героя 6" і працював сценаристом "Моани", а останній трейлер наповнений безліччю дій та інших морських забав. Є навіть миле блакитне істота. "Морський звір" повинен вийти на Netflix 8 липня.

ШВИДКИЙ ПОГЛЯД НА ТРОЛЯ

Netflix оголосив про новий фільм про монстрів у прямому ефірі під назвою "Троль", і, хоча оригінальний тизер короткий, його більш ніж достатньо, щоб зрозуміти сенс фільму — і наскільки великий цей троль насправді. У "Троля" в даний час немає дати прем'єри.

КОРОТКИЙ ОГЛЯД КУНСТКАМЕРИ ГІЛЬЄРМО ДЕЛЬ ТОРО

Перший тизер хоррор-антології насправді не показує багато чого з того, що ви можете очікувати, але в ньому детально описані деякі ключові імена, що стоять за проектом. У той час як сам дель Торо є шоураннером і виконавчим продюсером, йому вдалося найняти деяких відомих сценаристів і режисерів з таких фільмів, як «Менді», «Порожня людина» і «Сплайсинг». Тим часом, в Пасажі з'являються нові актори: Ерік Андре, Софія Бутелла, Ісмаель Крус Кордова, Руперт Грінт, Кейт Мікуччі і Шарлін Йі. У серіалу немає дати виходу, але очікується, що він дебютує в цьому році.

ПІСОЧНИЙ ЧОЛОВІК ВІД NETFLIX ПРОКИДАЄТЬСЯ І МРІЄ ПРО СВОБОДУ В НОВОМУ ТРЕЙЛЕРІ

Нарешті, ми належним чином поглянемо на екранізацію улюбленого Ніла Геймана «Пісочного людини». Новий трейлер однаково похмурий і мрійливий, а також містить невеликі Новини: шоу вийде на Netflix 5 серпня.

RESIDENT EVIL ВІД NETFLIX ВИПУСКАЄ СОБАКУ-ДЕМОНА В ОСТАННЬОМУ ТРЕЙЛЕРІ

Це не перший раз, коли ми бачимо серіал Resident Evil від Netflix в прямому ефірі. Але найновіший трейлер дійсно пропонує щось дуже важливе: погляд на деяких жахливих нежиті собак.

Нагадаємо, що стало відомо про те, що мільйони зарядних пристроїв на іРһопе перестануть працювати.