Деякі з найпопулярніших ігор у Великобританії та США були включені в дослідження, в якому брали участь люди віком від 18 до 44 років, включаючи Call of Duty, Fifa та Mario Kart.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Перше у своєму роді дослідження було проведено на замовлення Stakester, ігрової платформи, яка дозволяє вам змагатися з товаришами в популярних іграх, щоб виграти гроші і призи. Сподіваємось, що результати дослідження допоможуть геймерам зрозуміти свої сильні та слабкі сторони у відділі рук, щоб покращити результати.

У дослідженні, в якому взяли участь більше дев'яноста геймерів у віці від 18 до 44 років, порівнювалися численні вимірювання рук зі швидкістю клацання, спритністю миші або контролера, показаннями динамометра і частотою ігор з рівнем здібностей гравців. Деякі з найпопулярніших ігор у Великобританії та США були включені в дослідження, включаючи Call of Duty, Fifa та Mario Kart.

Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри
Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Розроблений доктором Ліндсі Мільоре, визнаним кіберспортивним лікарем, який очолює зростаючу галузь науки, спрямовану на підвищення продуктивності кіберспортсменів, турботу про своє тіло і запобігання розвитку хронічних травм в іграх. Ліндсі, що живе в США, завдяки відданості своїй справі з'являлася в інтерв'ю і на новинних станціях в США і Великобританії.

Дослідження виявило остаточний розмір руки для оптимальної гри, а також інші корисні якості, які роблять геймерів успішними в управлінні.

Вимірювання на руках досліджували, як певні довжина і розмір пальців можуть вплинути на ефективність використання стандартної миші або контролера для ПК і консолей відповідно. Це включало від кінчика до основи вказівних пальців, від кінчика вказівного пальця до складки зап'ястя, максимальний розмах пальців і ширину долоні.

Call of Duty: скрін
Call of Duty: скрін

Цікаво, що результати показали, що менші пальці бажані для швидкості протягом невеликого періоду часу. Однак у міру того, як кількість часу, що витрачається на переміщення/натискання, збільшується, довші пальці можуть підтримувати цю швидкість і бути швидше. Це вказує на те, що коротші пальці краще підходять для ігор з високою інтенсивністю, таких як Mario Kart, а довші пальці краще підходять для витривалості в більш довгих іграх, таких як CoD і Fifa.

При розгляді вимірювань рук гравців, які були класифіковані як "експерти" або "дуже хороші" гравці, результати прийшли до висновку, що оптимальний розмір руки становить: від кінчика до основи вказівних пальців - 7,6 см, від кінчика вказівного пальця до складки зап'ястя — 18,1 см, максимальний розмах пальців — 22,8 см, ширина долоні - 8,7 см.

Дослідження розмірів пальців для успіхів в іграх
Дослідження розмірів пальців для успіхів в іграх

Також дослідження показало, що здатність геймерів концентруватися протягом заданих періодів часу, включаючи 5,30 і 100 секунд, виявилася невід'ємною частиною успіху в грі.

Найшвидший учасник, здатний натискати в середньому 8,9 CPS (кліків в секунду), мав довший вказівний палець на 8 см з максимальним розмахом пальців 24 см. у той час як найповільніший учасник міг натискати в середньому 4,3 CPS, його вказівний палець був 7 см, а максимальний розмах пальців становив 18 см.