Into the Breach - науково-фантастична покрокова стратегічна гра від творців FTL: Faster Than Light, буде доступна на iOS і Android в рамках підписки Netflix з 19 липня, повідомили розробники Subset Games.

Даний пост оприлюднили на ігровому порталі " theverge"

З кінця минулого року Netflix пропонує ряд мобільних ігор, в які підписники можуть грати безкоштовно. Компанія постійно додавала ігри протягом декількох місяців з моменту запуску, і хоча більша частина того, що є в наявності, є звичайними випадковими іграми, Netflix, здається, прагне додати більш помітні ігри, такі як Into the Breach. Наприклад, раніше в цьому місяці на події Geeked Week компанія Netflix повідомила, що до її мобільних пропозицій буде додано кілька незалежних ігор, включаючи Spiritfarer і нову частину серії Reigns.

Згідно з Subset Games, Версія Into the Breach для iOS і Android має "переглянутий і перероблений" інтерфейс сенсорного екрану, і в ній не буде реклами або покупок в додатку. Він буде мати той же вміст, що і версії для інших платформ, включаючи нові додатки Advanced Edition, які також будуть доступні 19 липня.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Netflix також щойно випустив ексклюзивну для Netflix версію популярної карткової гри Exploding Kittens, яку планується перетворити на мультсеріал у 2023 році.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про новий мод для Супер Маріо, де можна грати 10 осіб відразу.