За ці роки було багато спроб випустити розраховані на багато користувачів моди для Skyrim, але жоден з них не був настільки амбітним, як кооперативний мод Skyrim Together Reborn. Він розрахований на те, щоб від двох до восьми гравців бігали в одній грі, виконуючи одні й ті ж квести і боролися з одними монстрами.

Цю новину оприлюднили на ігровому порталі «kotaku»

Мод, на створення якого пішли роки, було випущено минулого тижня. І це не позбавлено проблем, але здебільшого це працює, дозволяючи гравцям стрибати в той самий світ і синхронізувати всі свої дії та прогрес.

Щоб побачити, як це виглядає в дії, перегляньте відео, випущене командою розробників раніше цього року, в якому п'ять гравців виконують кілька сюжетних місій:

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Якщо ви хочете спробувати це самі, команда також завантажила це зручне відео, в якому показано, як встановити мод, а потім як запустити його (це набагато простіше, ніж будь-хто думав, особливо останнє, оскільки все, що вам потрібно зробити, це дочекатися закінчення вступу, а потім натиснути кнопку «підключитися», щоб приєднатися до сервера):

Під час публікації розробники кажуть, що в ідеалі ви хочете спробувати це з двома-вісьмома гравцями. Але є можливості набагато більшого, ніж це. Ось ще одне відео, зняте раніше цього року, що показує стрес-тест, в якому більше 25 гравців одночасно знаходилися на одній карті (з того часу розробники сказали, що ви можете отримати 30+, якщо сильно натиснути):

Якщо ви хочете встановити моди, вам знадобляться останні версії Special Edition або Anniversary Edition.