Останній набір бета-патчів Overwatch 2 спеціально призначений для танків.

Цю новину оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

15 липня Blizzard опублікувала новий список приміток до патчу для Overwatch 2 на офіційному сайті гри. Цей новий патч, схоже, націлений, зокрема, на персонажів-танків, оскільки Кулак Смерті, Оріса та Королева Юнкерів тією чи іншою мірою набули змін.

Наприклад, радіус дії здібності Королеви юнкерів «Командний крик» було зменшено з 20 до 15 метрів, а швидкість пересування Оріс за допомогою здатності «Обертання списа» була збільшена з 40 до 50 відсотків. В іншому місці здатність «Ракетний удар» Кулака Смерті тепер завдає шкоди всім ворогам, відкинутим цією здатністю, а не лише першою ураженою ціллю.

Крім того, радіус здібності Junker Queen Rampage був зменшений з шести до п'яти метрів, а здатність Orisa Fortify тепер відключає критичні втрати. Нарешті, у здатності «Потужний блок» Кулака Смерті зниження швидкості при блокуванні зменшено з 50 до 35 відсотків, а мінімальна шкода, що зменшується для посилення здатності «Ракетний удар», тепер зменшена зі 100 до 90 одиниць шкоди.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Танки можуть бути в центрі уваги цього нового патча для бета-версії Overwatch 2, але патч також торкнувся Symmetra, Sojourn та Zenyatta. У першого було зменшено час відновлення здатності Teleporter з 16 до 12 секунд, тоді як друге загальне здоров'я його щита було зменшено з 175 до 150 одиниць. Тим часом скорострільність Рейлгана Sojourn була зменшена з 15 до 14 пострілів за секунду.