Наступне оновлення The Sims 4 додає опції сексуальної орієнтації, щоб зробити гру ще інклюзивнішою, оголосила EA.

Дану публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Хлопці з EA і Maxis пройшли довгий шлях до більш інклюзивного досвіду симів, а можливість вибирати сексуальні переваги ваших симів - ще один великий крок у цьому напрямку. Важливо, що він не буде платним за майбутній пакет розширення High School Years, а скоріше буде доданий в основну гру як безкоштовне оновлення для всіх.

Починаючи з 28 липня, коли ви створюєте сима, вам буде запропоновано кілька нових опцій: яка стать їм подобається, чи з'ясовують вони ще свою сексуальну орієнтацію і, таким чином, вони можуть змінитися в ході гри.

Варто зазначити, що на даний момент у параметрах сексуальної орієнтації доступні лише дві статі: чоловіки та жінки. EA каже, що це пов'язано з "технічними обмеженнями", пов'язаними з тим, що вам, як і раніше, необхідно робити бінарний вибір статі при створенні своїх симів, незалежно від їх займенників. Однак "належні механічні системи для повної підтримки небінарних симів - це ще один крок" у планах EA.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Не вдаючись у подробиці, головний дизайнер The Sims 4 High School Years SimGuruJessica сказав: «Попереду ще багато, і, хоча я не можу вдаватися до подробиць того, куди саме ми підемо далі, будь ласка, знайте, що ми прагнемо продовжувати покращувати наше представництво в спільноті LGBTQIA+»

Нагадаємо, що The Sims 4 додає унікальний віртуальний магазин для ваших симів.