Майбутнє оновлення Sumeru для Genshin Impact має додати кілька нових красивих областей для дослідження, і розробники гри поділилися поглядом на деякі з нових зон у новому відео.

Цю новину розмістили на ігровому порталі « theverge »

Нові райони будуть розділені на дві основні зони: тропічний ліс та пустелю, каже у відео художник з навколишнього середовища Джакс Хуанг. Тропічний ліс наповнений горбистій місцевістю, пишною рослинністю та високими деревами. Біом пустелі, з іншого боку, більш розріджений, але містить руїни зі складною архітектурою. Обидва виглядають як природні доповнення до багатого та барвистого оточення Genshin Impact.

У кожному біомі є кілька фантастичних елементів. У лісі є місто, побудоване на величезному дереві, і зони з гігантськими рослинами, що світяться, а в пустелі є руїни, що ширяють у повітрі вгору ногами. Також таємничі останки гігантського робота можна знайти в кожному біомі - вони наводять на думки про косних Стражів, яких можна зустріти в The Legend of Zelda: Breath of the Wild. (Хоча у світі Genshin Impact є багато що може нагадати вам Breath of the Wild).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Оновлення Sumeru буде випуском Genshin Impact 3.0. Він поки що не має офіційної дати релізу, але очікується, що він вийде ближче до кінця серпня.

Нагадаємо, що в мережі розповіли про довгоочікуване оновлення гоночок Gran Turismo 7.

Як раніше повідомляв портал "Знай", на превеликий жаль фанатів, гра Avatar перенесена на рік чи два.