2 серпня, EA провела фінансовий брифінг за перший квартал, у якому генеральний директор Ендрю Вілсон відповів на запитання інвесторів та аналітиків.

Цю новину розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Коли генерального директора запитали про те, що неоголошеною грою компанії у четвертому кварталі може стати «Зоряні війни: джедай: той, хто вижив», Вілсон, схоже, висміяв цю ідею.

«Мені просто цікаво, якщо ви анонсували «Зоряні війни», ми припускаємо, що це не гра по «Зоряним війнам», чи нам не слід нічого припускати?» — запитав аналітик Дуг Кройц із Cowen and Company, маючи на увазі неоголошену гру, яку EA планує запустити в період із січня до березня 2023 року.

"Я думаю, що порадою було б нічого не припускати", - відповів Вілсон. Фінансовий рік EA закінчується наприкінці березня 2023 року, і якщо неоголошеною грою в її списку мала бути Star Wars Jedi: Survivor, теоретично вона мала б вийти в період із січня по березень, щоб потрапити в цей останній квартал року».

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Останнім часом ходили чутки про те, що сіквел вийде у березні 2023 року. Обліковий запис у Твіттері, який переглядає базу даних PlayStation Network, стверджував, що сіквел був вказаний у бекенді з вікном випуску на початку березня 2023 року. Однак нові коментарі Вілсона, схоже, збили це вікно випуску, тож, можливо, гра Star Wars Jedi: Survivor перенесеться на невизначений термін.

Нагадаємо, що в мережі з'явився новий витік щодо GTA 6.