High on Life, що шалений шутер, який з'явиться на Xbox і ПК в кінці цього року, тепер повинен вийти трохи пізніше цього року.

Дану публікацію оприлюднили на порталі «Gamesradar»

Squanch Games - студія, очолювана одним із творців "Ріка і Морті" Джастіном Ройландом, спочатку встановила вікно запуску High on Life у жовтні 2022 року, що означає, що ця затримка відсуває його випуск приблизно на шість тижнів. Схоже, що для полірування потрібно трохи більше часу.

«У нас є хороші новини та погані новини. Не соромтеся вибирати варіант, який ви вважаєте за краще читати першим; ми не втручатимемося у вашу вільну волю», — йдеться в оновленні, розміщеному на офіційному акаунті гри у Twitter.

«Хороші новини: High on Life все ж таки вийде в 2022 році! Squanch Games старанно працює над створенням кращого ігрового процесу для ваших екранів, і трохи додаткового часу для усунення деяких помилок ніколи не завадить», - продовжувалося у повідомленні.

Як і слід очікувати від гри від Roiland, High on Life виглядає битком набитою абсурдною комедією і великими науково-фантастичними ідеями, створеними навколо того, що виглядає як шутер від першої особи. Ви гратимете за міжгалактичного мисливця за головами, якому доведеться знищити інопланетний картель, використовуючи людську життєву енергію, щоб отримати кайф.

High On Life вийде 25 жовтня 2022 і стане «ексклюзивом для запуску консолі» Xbox, що залишає відкритою можливість виходу на інші платформи в майбутньому.

Як раніше повідомляв портал "Знай", EA вже оголосила про нові угоди на майбутнє після "FIFA 23".