Коли починається 4-й сезон Fortnite – питання, яке все частіше задається у міру того, як ми вступаємо в останній місяць поточного сезону. Фанати вже бачили, як завершилася літня вечірка No Sweat Insurance, і захід Dragon Ball наближається до завершення.

Відповідий пост розмістили на порталі «gamesradar»

Коріння Древа реальності продовжують проростати по всьому острову в Fortnite, змушуючи області зміщуватися в часі або повністю змінюватись, і, ймовірно, цей ефект посилиться найближчими тижнями. Якщо ви дивитеся в майбутнє і задаєтеся питанням, що може дати нам 4-й сезон Fortnite у 3-му розділі, то є деякі фактори, які відомі на даний момент.

Дата виходу Fortnite Season 4 офіційно не підтверджена, але згідно з бойовим пропуском третього сезону глави 3, як показує веб-сайт Epic Games та внутрішньоігрове повідомлення на екрані бойового пропуску, можна визначити, що поточний бойовий пропуск 3-го сезону закінчиться 17 вересня 2022 року. Це означає, що дата початку 4-го сезону Fortnite, швидше за все, буде приблизно в неділю, 18 вересня 2022 року.

Зображення надано Epic Games
Зображення надано Epic Games

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Останнім часом у королівській битві відбулися досить великі зміни: абсолютно новий режим Zero Build став постійним елементом, а тривала битва між Уявним Орденом та Сім'єркою близька до завершення. Напередодні третього сезону настрій значно змінився: атмосфера вечірки захопила острів, а гігантські гриби разом із насінням реальності Fortnite з'явилися у свіжому біомі завдяки силам, що просочуються через річки з нульової точки Fortnite.

Зображення надано Epic Games
Зображення надано Epic Games

У Fortnite можна грати безкоштовно, але купивши бойову перепустку, ви отримаєте безліч додаткових нагород. Бойовий пропуск Fortnite Season 4, швидше за все, буде доступний за звичайні 950 В-баксів, а це означає, що буде достатньо придбати найменший набір В-баксів у магазині Fortnite за ціною 7,99 доларів, щоб отримати 1000 В-баксів.

Можна отримати перевагу, придбавши оновлення Battle Bundle. Це миттєво призведе до 25-го рівня бойового пропуску. Це буде коштувати вам 2800 В-баксів – 19,99 доларів США.

Як раніше повідомляв портал "Знай", відключені ПК-сервери "Dark Souls 3" вже відновлено.