Blizzard опублікувала попередній перегляд деяких змін, які з'являться в Overwatch 2 під час запуску. Гравці здивовані перспективами нової пасивної здібності, що робить DPS швидше.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «gamesradar»

У Overwatch 2 кожна роль: танк, підтримка та ДПС - отримує пасивну здатність. У бета-версії гравці DPS зберігали 30% своєї абсолютної сили за зміни героїв. Цей пасив тепер застосовується до всіх героїв, тому у вас буде набагато менше штрафу за зміну героїв, незалежно від того, яку роль ви граєте.

"Звичайно, це означає, що роль DPS знову виявляється без пасивної ролі", - пояснює Blizzard у своєму повідомленні із примітками до патчу. "Тому поряд із цією зміною ми вводимо новий пасив для бійців, який збільшує їхню швидкість пересування та швидкість перезарядки на 25% на короткий час після вбивства. Ми вважаємо, що ця зміна є правильним балансом винагороди гравців, які добре справляється з роллю шкоди, не будучи пригніченою. Однак у майбутніх сезонах ми можемо продовжити експериментувати з тим, що роблять ці пасивні вміння, оскільки ми прагнемо регулярно струшувати мету".

У той час, як Blizzard вказує, що цей пасив відкритий для зміни, гравці вже налякані можливістю прискорення DPS.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Незабаром ми побачимо, як новий пасивний ефект вплине на гру, ці зміни мають бути реалізовані у змаганні Overwatch League 22 вересня перед повним запуском гри 4 жовтня.

Як раніше повідомляв портал "Знай", розкрито нагороди за бета-тестування "Modern Warfare 2".

Нагадаємо, базова гра The Sims 4 стане безкоштовною.