Часто-густо користувачі забувають паролі та PIN-коди до своїх гаджетів, не слід нервувати, їх можна поновити або замінити за допомогою декількох методів.

Фахівці знають, що відновити доступ до смартфона за кілька хвилин.

Смартфон. Фото: Youtube
Смартфон. Фото: Youtube

Обліковий запис Google

Для старших версій Android, нижче 5.0, існує функція відновити пароль, коли смартфон приєднується до безпровідного інтернету. Після приєднання до Wi-Fi під час введення пароля або графічного ключа вам треба п'ять разів внести неправильну комбінацію, тоді на екрані з'явиться напис "Забули пароль". Обираєте цей пункт і система запропонує внести пароль та логін облікового запису Google, що прив'язаний до телефону. Просто дотримуйтеся порад і ви зможете відновити пароль.

Додаток Smart Lock

Цей застосунок допоможе розблокувати смартфон трьома методами:

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
  1. До гаджета через Bluetooth підключається "Знайомий" апарат, таким чином можна розблокувати телефон.
  2. Коли на телефоні ввімкнений GPS, людину направлять в точку, яка визначена як дім. Якщо місце зійдеться із заданим, то телефон розблокується.
  3. Розпізнавання обличчя. Під час визначення власника, телефон розблокується після порівняння обличчя з фото, збереженого в телефоні та особи, яку побачила камера.

Телефон, фото grozny
Телефон, фото grozny

Додаток Знайти мій пристрій

Необхідно скористатися сервісом Google Find for my device, зайдіть в Equipment management з іншого пристрою та у свій обліковий запис. Тепер оберіть потрібний напис та натисніть "Блокувати". Введіть новий пароль та підтвердіть його. Все, тепер ви легко можете розблокувати гаджет за допомогою нового пароля.

Акумулятор

Акумулятор також може допомогти скинути пароль. Треба, щоб на вашому телефоні було менше ніж 10%. Тоді на екрані з’явиться попереджувальне вікно. Ви маєте з нього зайти в розділ "Стан батареї" та натиснути кнопку "Назад", щоб вийти в "Меню налаштувань". У пункті "Безпека" тепер можна відключити пароль.

Заводські налаштування

Це крайній випадок, оскільки після цього способу ви втратите всю інформацію, яка зберігалась на смартфоні. Однак, якщо нічого не допомагає, то вдайтеся до нього. Потрібно на 15 секунд затиснути кнопку живлення та збільшення або зменшення гучності або "Додому" + живлення +зменшення/збільшення гучності. Після цих дій на екрані з'явиться вікно управління. Натисніть Recovery за допомогою кнопки гучності та підтвердіть свій вибір кнопкою "Живлення".

Нагадаємо, ми писали, що CD Project RED здивувала ціною DLC The Phantom Liberty для Cyberpunk 2077, як українська пенсія.

Як повідомляв "Знай.ua" ігровий гігант Ubisoft не визнає україномовних творців контенту.

Також "Знай.ua" інформував, вирішили, що тут найбагатші: Blizzard підвищила ціни на підписку World of Warcraft.