Хмарне сховище це дата-центр в який можна розмістити інформацію.

Хмарні сховища використовують не лише для особистих потреб: туди свої дані переносять великі й малі компанії та навіть великі українські банки. Якщо ви переносите файли зі свого пристрою в хмарне сховище, вони стають доступні з будь-якого іншого гаджета: достатньо лише ввійти у свій обліковий запис.

Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua
Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua

Як обрати хмарне сховище:

  • Дізнайтеся більше про постачальника: його юрисдикцію (щоб це була демократична країна), репутацію (шукаємо інформацію про зливи) і кількість років на ринку.
  • Оцініть обсяг сховища (платний чи безплатний), щоб він задовольняв ваші потреби.
  • Перевірте, чи є додатковий захист акаунту (двофакторна аутентифікація) та шифрування файлів.
  • За потреби дивіться, чи є необхідне програмне забезпечення під конкретну операційну систему чи завдання. (Наприклад, для створення резервних копій.)
  • Оцініть, чи потрібні вам функція збереження попередніх версій файлів, можливість поділитися документом, спільно працювати з ним тощо.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Експерти також радять для більшого захисту створити резервні копії важливих документів, файлів чи архіву. Автоматизуйте цей процес і періодично перевіряйте доступність та працездатність створених резервних копій.

Нагадаємо, ми писали, що додатки Xiaomi, які краще видалити: мотлох, що заважає працювати телефону.

Як повідомляв "Знай.ua", забутий PIN-код: п'ять методів повернути контроль над власним телефоном.

Також "Знай.ua" інформував, вирішили, що тут найбагатші: Blizzard підвищила ціни на підписку World of Warcraft.