Тепер можна подивитися, як сидить та сама футболка на будь-якому з представлених людей.

Google розширила список можливостей Google Shopping – фірмового сервісу для пошуку товарів в інтернеті. Представники компанії розповіли журналістам TechCrunch, як це працює.

Покупки онлайн. Фото: Youtube
Покупки онлайн. Фото: Youtube

Моделі, які "примірятимуть" одяг, — справжні, а не згенеровані. Сервіс ІІ тільки адаптує одяг під їх форму тіла.

Сервіс заснований на генеративних нейромережах Stable Diffusion та DALL-E 2. З їх допомогою в Google навчили свою нейронну мережу, щоб вона точно імітувала складки одягу та форми тіла жінок з різною комплекцією.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Покупки онлайн. Фото: Youtube
Покупки онлайн. Фото: Youtube

Поки що віртуальна примірка доступна лише в США для деяких речей брендів H&M, Anthropologie, LOFT та Everlane. Можливість примірки чоловічого одягу з'явиться пізніше цього року. Дата глобального релізу сервісу ще не оголошено.

Мобільний інтернет. Фото: Youtube
Мобільний інтернет. Фото: Youtube

Завдання сервісу — зробити так, щоб при онлайн-купівлі одягу людина відчувала себе так само впевнено, як під час походу в магазин. Зараз, за статистикою Google, 59% покупців відчувають розчарування від одягу, тому що на екрані він виглядав не так, як у житті.

Нагадаємо, ми писали, що паспорти старого зразка можуть зникнути в Україні: що пропонують змінити.

Як повідомляв "Знай.ua", не станьте жертвою інтернет-шахраїв: ефективні поради від правоохоронців для захисту ваших гаманців.

Також "Знай.ua" інформував, купувати авто можна буде маючи лише смартфон: нововведення значно покращить життя.