Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 надіслали журналістів "слід за російським кораблем".

Українська компанія GSC Game World дала грубу відповідь журналістам білоруського інтернет-видання iXBT.games у зв'язку з питаннями про гру S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі iXBT.games.

Кадри S.T.A.L.K.E.R. 2. Фото: Youtube
Кадри S.T.A.L.K.E.R. 2. Фото: Youtube

Згідно з дописом, YouTube заблокував деякі відеоролики ігрового ЗМІ та дав страйк його каналу в результаті скарг, що надійшли від GSC Game World. Представники iXBT.games припустили, що атака українських розробників може бути пов'язана з матеріалами, присвяченими витоку інформації про S.T.A.L.K.E.R. 2.

Обурення білоруських "журналістів". Фото: Telegram
Обурення білоруських "журналістів". Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обурення білоруських "журналістів". Фото: Telegram
Обурення білоруських "журналістів". Фото: Telegram

При цьому вони стверджують, що використовували лише офіційні промоматеріали, опубліковані GSC Game World. Журналісти спробували розібратися в ситуації, звернувшись до представника GSC Game World, який надав страйк. Журналісти запитали пояснення причин блокування контенту та побажали команді GSC удачі у завершенні S.T.A.L.K.E.R.2.

Скриншот відповіді
Скриншот відповіді

Отримавши відповідь розробників гри, журналісти опублікували скріншот. У листі представник української компанії поставив iXBT.games на місце, відсилаючи їх "слід за російським військовим кораблем". Ця відповідь є відмовою від подальшої співпраці та натякає на відомий інтернет-мем, що виник під час війни.

Вихід гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl заплановано до кінця 2023 року. Гра буде доступна на ПК та консолях Xbox Series X та S.

Нагадаємо, ми писали, що новий сервіс Google для модниць: одяг можна приміряти онлайн.

Як повідомляв "Знай.ua", хмарні сховища: які бувають та як обрати найкраще для використання.

Також "Знай.ua" інформував, додатки Xiaomi, які краще видалити: мотлох, що заважає працювати телефону.